Kontakt

Tel. 1:  +355 (0) 692902157

Tel. 2: +355 (0) 693259143

Tel. 3:  +39- 0307777820

E-mail: cms.shpk@gmail.com

Faqja e Internetıtwww.cmsindustry.com

Adresa : Xhafzotaj(Dalja Fllake)800 metra pranë autostradës kryesore që lidh Durrësin me Tiranën dhe anasjelltas ,ose rruga nacionale Durrës – Shijak tek rruga e Fllakes, 5 Km nga porti Detar më i rëndësishëm i vëndit ai i Durrësit, dhe 25 km nga kryeqyteti dhe Aeroporti .